פילו גבינה / פזית

    עפר גדנקן No Comments on פילו גבינה / פזית
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים:
    • עלי פילו
    • 150 גר' חמאה
    • סוכר
    חומרים למלית:
    • 600 גרם גבינה
    • 150 גרם סוכר
    • 60 גרם צימוקים
    • קליפה מלימון שלם
    • 3 חלמונים
    • חבילת פודינג וניל
    • 2 כפות קמח

    אופן ההכנה:
    • לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה
    • לפתוח עלה פילו אחד למרוח חמאה מומסת וסוכר
    • לחתוך לרוחב 4 לאורך 3 סה"כ 12 ריבועים
    • בתבנית מאפינס להניח 3 ריבועים אחד על השני
    • להכניס 2 כפיות גדושות מלית
    • לסגור את הקצוות על המלית
    • כך לעשות בכל העלים
    • לאפות בחום של 180° למשך 25 דקות



    0 תגובות